Searching.......

Kamis, 03 Maret 2011

KAWIWITAN (bener ra bahasa jawane permulaan?)

sugeng enjang (lha iki pas esuk2 je...) niki nembe mawon kulo ndamel blog...kulo cobi update, ananging jenengan sami inggih tetep meloni blog niki nggih.....

asma kulo Muhammad Megawan, niki tiyang prambanan, lha prambanan iku ten jawa tengah, jawa tengah iku yooo ning tengah jawa..

umpami pengen ngbrol2, add mawon Fb kulo, mang padosi jeneng kulo mawon. Melayani berbagai bahasa, antara lain, bahasa tubuh, bahasa inggris, bahasa jawa, bahasa indonesia, nek bahasa arab niku kulo mboten pati saged >.< ajari mbok an.....

nggih mpun....sathitik rumiyin, pamit nggih......

1 komentar:

ulfa_alwayz ^^ mengatakan...

jawa timur iku ning timur jawa... hhhhh
ok,ntar pkr bahasa tubuh ae, byasane klu pke bahasa laenx kyke mazx kurang paham ^^v

Posting Komentar